Despre noi

Funero îți este aproape în
momentele cele mai grele

Te-ai gândit vreodată cât de ușor ți-ar putea fi să ai aproape un partener funerar care să te ajute cu tot suportul de care ai nevoie în momentul când pierzi pe cineva drag?

Cum ar fi dacă ai avea alături pe cineva care să se ocupe de fiecare etapă a procesului Funerar, și să îți facă durerea mai ușoară?

Numele meu este Sebastian Kirilă, iar acum 2 ani am pus bazele unei comunități online unde oamenii primesc ajutor personalizat atunci când pierd pe cineva drag. Îmi doresc ca platforma Funero să fie un loc unde oamenii din comunitate să revină și să găsească informații și suport în cele mai grele momente, dar și firme partener care să îi ajute în orice colț al României s-ar afla.

Iată motivele pentru care merită să te alături comunității Funero

Vei găsi articole utile pe Blogul Funero, care să te ajute să înțelegi ce trebuie să faci concret în anumite etape ale procesului de înmormântare.

Singurul loc din România unde vei putea crea un memorial online, unde să fie posibil ca apropiații și prietenii răposatului să își exprime regretele și să își împartă poveștile.

Singurul loc din România unde vei primi recomandări ale celor mai apropiate și credibile firme funerare partener, care să îți fie alături.

Descoperă Ghidul
Funero

Află pas cu pas ce trebuie să faci în cazul unui deces, atât din punct de vedere legal, cât și procedural. Lasă-ți adresa de email și în decurs de câteva minute vei avea acces la ghid.


Cere accces

Contactează-ne cu încredere

Suntem gata să îți oferim suport și soluții inclusiv în cazuri de urgență.


Contacteaza-ne