Repatriere decedati

Repatriere Decedati

La Funero facem repatrieri din orice colț al Europei ca să petreci pe ultimul drum oamenii
dragi în țara lor natală

Apeleaza: 0770 179 935

Ce trebuie sa faci?

Apelează-ne la +40754 765 351 sau completeaza formularul

Îți explicăm procedura și costurile

Realizăm repatrierea în siguranță și la prețuri corecte

Nu știi când și unde poți pierde o persoană dragă

Pierderea unei persoane dragi nu a fost vreodată ușoară. Atunci când nefericitul moment a avut loc în altă țară e cu atât mai greu să suporți cele întâmplate, iar dacă trebuie să organizezi repatrierea, e cu atât mai complicat.

La Funero facem tot posibilul ca procesul logistic să fie mai simplu și să suporți mai ușor durerea unei pierderi. Chiar și în vremuri dificile suntem alături de tine, pregătiți să repatriem din orice colț al Europei și să îți oferim toată informația necesară în cazuri de deces în afara țării.

Dacă ești departe de România, te putem ajuta să duci acasă, din străinătate, defunctul, în condiții de siguranță totală, pentru a te alătura familiei și pentru a-l comemora așa cum se cuvine.

Ce îți oferim mai exact în procesul de repatriere

Una din cele mai mari probleme în cazuri de deces în afara României este faptul că nu știi la cine să apelezi pentru servicii de repatriere și riști să plătești prețuri mult mai mari, fără a fi sigur de un serviciu realizat cu adevărat.

La Funero, avem o bază largă de networking, prețuri transparente și o comunitate de mii de persoane alături. Poți fi sigur că nu plătești costuri în plus și beneficiezi de cea mai bună ofertă datorită faptului că sediul nostru principal, respectiv mașinile noastre pornesc din Nord-Vestul României, iar repatrierea are loc în maximă siguranță. În plus, tot noi ne vom ocupa de toată documentația necesară indiferent de țara unde a avut loc nefericitul moment.

Iată ce îți punem la dispoziție în procesul de repatriere:

  • Prețuri corecte și transparente.
  • Disponibilitate de a ajunge în cel mai scurt timp în Europa, sediul nostru principal se află în Nordul-Vestul României – Satu Mare.
  • Asistență pentru eliberarea tuturor documentelor necesare ca repatrierea să fie posibilă.
  • Mașină frigorifică și condiții de transport decente.
  • Consultanță gratuită privind obținerea ajutorului de înmormântare.

3 motive pentru a avea încredere în Funero

Transparență

Atunci când pierzi pe cineva drag în afară țării durerea e mult prea mare pentru a ține cont de bani și prețuri. Tocmai din acest motiv ai putea cădea în capcana unor prețuri capcană, iar la final să fii nevoit să plătești mai mult. La Funero avem grijă să fim transparenți cu costurile unei repatrieri încă de la început și să îți oferim soluții pentru orice buzunar.

Te ajutăm indiferent unde te aflii

Avem o rețea largă de networking, ceea ce ne ajută să știm care e procedura de repatriere în oricare țară din Europa și nu numai. Tocmai din acest motiv te poți baza oricând pe Funero indiferent unde de afli când vine un moment nefericit și pierzi pe cineva drag.

Simplu și ușor

Am creat Funero cu scopul de a face lucrurile mai simple atunci când cineva pierde o persoană dragă. Suntem alături cu sfaturi și asistență personalizată, și avem grijă ca procesul de repatriere să se realizeze în cel mai sigur și profesionist mod. Nu e necesar să cunoști termeni legali sau proceduri de repatriere, noi te vom ajuta să te eliberezi de griji în plus în momentele cele mai grele.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt


Contacteaza-ne